ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Η πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων εξαρτάται αποκλειστικά από τους κανόνες που θέτει η εκάστοτε ναυτιλιακή εταιρεία και μπορεί να διαφέρει από τη μία στην άλλη.

• Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν μόνο σύμφωνα με τις ακόλουθες προϋποθέσεις, εφόσον έχετε στην κατοχή σας, εισιτήρια με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων :

  1. Μέχρι 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση (έως 30 ημέρες για τις διαδρομές της Αδριατικής): 100% επιστροφή χρημάτων
  2. Μέχρι 8 ημέρες πριν την αναχώρηση: επιστροφή 75%.
  3.  Έως 24 ώρες πριν από την αναχώρηση: 50% επιστροφή χρημάτων
  4. Τα χρήματα των εισιτηρίων «Super Economy», κρατήσεων «Early Booking» ή που υπόκεινται σε οποιαδήποτε ειδική προσφορά, δεν επιστρέφονται, δεν αλλάζουν (*μόνο για «Super Economy»), μετά την κράτηση για οποιονδήποτε λόγο.

• Non-Show : Σε περίπτωση «μη εμφάνισης ταξιδιωτών», για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

• ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για να λάβετε οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων, που αφορούν τυπωμένα εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων όλων των κουπονιών τους, πρέπει να μας επιστραφούν στο γραφείο μας, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.

• Το «τέλος εξυπηρέτησης» της κράτησης δεν επιστρέφεται.

• Εάν ζητήσετε να αλλάξετε τα εκτυπωμένα σας εισιτήριά, από 14 ημέρες έως 48 ώρες πριν από την αναχώρηση, θα πρέπει να παραλάβετε τα νέα σας εισιτήρια από τα γραφεία μας ή από το κεντρικό γραφείο της εκάστοτε εταιρείας.

• Σε περίπτωση που έχετε ήδη λάβει μέσω ταχυμεταφορών τα εκτυπωμένα εισιτήρια που θέλετε να αλλάξετε, θα πρέπει να τα παραδώσετε πίσω στα γραφεία μας, ή από το κεντρικό γραφείο της εκάστοτε εταιρείας.

• Τα αιτήματα αλλαγής και ακύρωσης λαμβάνονται υπόψη κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας. Μη διστάσετε να ελέγξετε τις ώρες λειτουργίας στο website μας και να θεωρήσετε ότι το γραφείο θα παραμείνει κλειστό τις επίσημες αργίες στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που το αίτημα υποβληθεί ενώ το γραφείο είναι κλειστό, δεν θα επεξεργαστεί κατά την αποστολή του, αλλά την πρώτη ημερομηνία και ώρα που οι αντιπρόσωποί μας θα μπορούν να χειριστούν την υπόθεση σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας.

• Τα εισιτήρια μπορούν να αλλάξουν μόνο μία φορά και δεν μπορούν να ακυρωθούν ή να αλλάξουν ξανά.

• Αντί της ακύρωσης των εισιτηρίων σας, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε OPEN (εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, μέχρι και 24 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου. Αυτά τα εισιτήρια ισχύουν, για την ίδια διαδρομή και εταιρεία, για μια περιορισμένη περίοδο εντός της οποίας θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να ορίσετε νέα ημερομηνία ταξιδιού.

• Απώλεια Εισιτηρίων : Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου, θα πρέπει να αγοραστεί νέο. Στη συνέχεια θα πρέπει να δηλωθεί εγγράφως η απώλεια, αναφέροντας την ημερομηνία του ταξιδιού, τη διαδρομή και τον αριθμό του απολεσθέντος εισιτηρίου, καθώς επίσης τον αριθμό του νέου εισιτηρίου και φωτοτυπία αυτού. Εφόσον, κατόπιν ελέγχου στα αρχεία της εταιρείας, προκύψει ότι το απολεσθέν εισιτήριο δεν ταξίδεψε ή δεν αντικαταστάθηκε, εντός ενός (1) μηνός από το ταξίδι, ο επιβάτης δικαιούται δωρεάν εισιτηρίου ισόποσης αξίας με το απολεσθέν.

Η πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων εξαρτάται αποκλειστικά από τους κανόνες που θέτει η εκάστοτε αεροπορική εταιρεία και μπορεί να διαφέρει από τη μία στην άλλη.

Τα γραφεία μας συνεργάζονται για πτήσεις εσωτερικού με καταξιωμένες εταιρείες:

  • SkyExpress Airlines Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες
  • Aegean Airlines Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες